1 de jul. 2018          Programa           

“Bugada emocional”

 

    Des d’Escola ConCiencia tenim la certesa que per viure una vida plena i gaudir d’una salut integral és necessari apostar per la salut emocional.
La majoria de les persones hem crescut sense una educació emocional, en molts casos ens han fet creure que calia reprimir les emocions que no estava bé expressar allò que sentíem o que no podríem fer-ho  adequadament. Fins i tot, ens culpàvem per sentir allò que sentíem i hem pensat que alguna cosa dolenta hi havia en nosaltres.
Com a adults, com a mestres i educadores dels nostres fills/es ens sentim a moments incompetents, desbordats, estressats i sense recursos davant d’un munt de situacions quotidianes. Acompanyar emocionalment l’infant, l’adolescent només serà possible si ens sentim en pau, harmonia i equilibri. Sabem que els nens i les nenes aprenen del que veuen i nosaltres som un model de referència.
Com a professionals de la salut, necessitem desenvolupar i/o potenciar amb els i les pacients l’empatia, la paciència, la calidesa, la generositat, la humilitat per crear ponts de comunicació i ambients agradables. En general, en la interacció en les relacions humanes necessitem sentir-nos còmodes, segurs i confiats. La consciència, responsabilitat i compromís amb nosaltres mateixos, guiaran les nostres passes cap un camí de satisfacció i creixement personal.
     Bugada Emocional  és un programa d’educació emocional on aprendrem a gestionar i regular les emocions:                                                                                                                             
   *  Aprendrem a observar les emocions, a experimentar-les, a acceptar-les, a escoltar-les i identificar el missatge que ens fa arribar.                                                                                                                   
   * Tractarem les emocions desagradables perquè són les que ens prenen més atenció, ens dificulten, ens bloquegen, ens atrapen i ens fan patir.
   *  Potenciarem les més agradables com motor d’energia, força, expansió i creixement.
   *  Observarem els pensaments i les creences que sustenten les emocions. 
                                                 
Bugada emocional respon a un model eclèctic i integratiu de la Psicologia. El marc teòric-pràctic incorpora principis de la psicologia humanista, sistèmica, dinàmica, cognitiu-conductual, de l’anàlisi transaccional, de la psicologia gestalt, bioenergètica, el model de  llenguatge de Palo Alto i com a fil conductor de les sessions el model Grow  de coaching. 
Treballarem sobre la ment, el cos i l’emoció  com un TOT INTEGRAT i ho farem potenciant la intuïció i la creativitat de totes les persones participants.                                                                                         

Objectiu: 

·         Oferir un espai de canvi i transformació personal i/o professional en un clima de confiança, respecte i confidencialitat.     
·         Tractar les emocions bàsiques: alegria, tristesa, ira, por i d’altres.
·         Treballar l’acceptació, el perdó, la pressa de decisions, el canvi i la gratitud.
·         Integrar nous recursos i eines per a la gestió i regulació emocional en els diferents àmbits de la vida i amb les diferents relacions interpersonals.

 

Metodologia: 

·         Treball individual i en grup (dinàmica de grup: màxim 15 persones)
·         Treball pràctic i vivencial on es treballaran situacions reals partint de les aportacions personals dels i de les participants.                                                                                                        
·         Anàlisi dels casos i pla de treball individual i grupal.
·         Tècniques i exercicis de psicologia, coaching, mindfulness.
·         Breus explicacions teòriques sobre emocions, sentiments, estats emocionals, autoestima, comunicació, assertivitat, neurociència i d’altres temes.

Durada i Horari

Curs 2018-19

Bugada emocional mensual: d'octubre a juny

3r dissabte de cada mes. Horari: de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h

Bugada emocional setmanal: d'octubre a juny

Tots els dimecres de 20h a 22h.

 

Preu

108€ mensuals

Inscripcions i pagament del curs complert abans de l'1 de setembre, preu especial de 900€

Fer transferència a Triodos bank ES02 1491 0001 2920 3427 5723 posant nom, cognoms i nom del curs al que t’inscrius i enviar un e-mail amb el justificant de pagament a info@escolaconciencia.com


Facilitadora
Yolanda Artero
Psicòloga Coach ( Núm col·legiada 6630 Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya)

Instructora de Mindfulness i de Ioga

Mòbil 650942487

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada