11 de maig 2014

Taller de Reflexologia Podal Infantil per Pares i Mares amb el seu Fill. Bebés de 0 a 9 mesos. Inscripicions obertes. Inici 4 de juny

Estimats amics/gues,
us oferim un nou servei adreçat a les famílies: La Reflexologia podal infantil, amb l'objectiu de recolzar als pares i mares compromesos amb la vida i la salut del seus fills.
I als que encara no coneixeu aquest concepte de salut, a animar-vos a tenir consciència i a implicar-se en el benestar físic i emocional dels vostres fills a través d'una tècnica sencilla i molt efectiva. La vostra implicació aporta als nens seguretat, confiança  i coneixement sobre el seu meravellós cos.
La Reflexologia podal és una teràpia molt antiga que es basa en l'estimulació de les zones reflexes del peu, armonitzant i equilibrant les alteracions de l'organisme, mantenint-lo en un estat òptim.
Els bebés i els nens són molt receptius a l'estimulació de les zones reflexes del peu. La seva resposta és ràpida i sempre positiva.

L'aplicació d'aquesta tècnica ens proporciona la possibilitat d'ajudar-los a alliberar-se de petits problemes de tipus orgànic o emocional que solen presentar durant els primers mesos i anys de la seva vida. Aquesta técnica també ajuda a potenciar el vincle pare/mare-fill/a a través de les carícies i l'atenció que li proporcionen en el moment de la reflexologia.

Programa
Taller de 12h, es divideix en 6 classes de 2h cada classe. Consta d'una part teòrica i de compartir i una altra part pràctica.

  1a classe - Relaxació
  2a classe - Sistema inmunològic
  3a classe - Sistema digestiu
  4a classe - Sistema urinari
  5a classe - Sistema respiratori
  6a classe - Repàs general

Horari:  Dimecres de 17h a 19h.


Taller a càrrec de Marta Boch i Call, Reflexòloga i Massatgista Infantil.
Inici 4 de Juny 
Preu: 150 euros cada pare/mare amb el seu fill  (dossier, DVD i llibre explicatius inclosos).
Inscripcións obertes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada